Käyttäjän asetukset

Voit hallinnoida asetuksia ja omia profiilitietoja kaikilla Pepin työpöydillä. Korkeakoulu voi käyttää tallennettuja tietoja esimerkiksi vuosisuunnittelun henkilöhauissa tai yhteystietojen julkaisuissa.

Omien asetusten tarkastelu ja muuttaminen

 1. Avaa omat käyttäjän asetukset viemällä hiiri oikeassa yläkulmassa näkyvän nimesi päälle
 2. Klikkaa avautuvassa ikkunassa Asetukset-painiketta, jolloin sinulle avautuu perustiedot
 3. Voit vaihtaa kuvasi Vaihda kuva-painikkeesta
 4. Tarkastele tietoja eri välilehdillä ja muuta haluamiasi tietoja, joihin sinulla on muokkausoikeus
  1. Perustiedot-välilehdellä voit tarkastella ja päivittää työsuhteeseesi liittyviä tietoja sekä yhteystietojasi. Osa tiedoista tulee organisaation käyössä olevista taustajärjestelmistä ja ne eivät ole henkilön itsensä muokattavissa.
  2. Työaikasuunnitelma-välilehdellä voit tarkastella ja kommentoida työsuunnitelmaasi, jos sinulle on sellainen tallennettu.
  3. Toteutukset-välilehdellä voit tarkastella valitsemasi kauden opintojen toteutuksia, joihin sinut on liitetty.
  4. Työjärjestys-välilehdellä voit tarkastella Resurssienhallinnan kautta tallennettuja tila- ja aikavarauksia, joihin sinut on liitetty.
  5. Profiili-välilehdellä voit ylläpitää kuvaustietoja itsestäsi, osaamisestasi ja tehtävistäsi.
  6. Asetukset-välilehdellä voit muuttaa käyttöliittymäasetuksiasi, kuten kieli sekä tapahtumien ja seurantaviestien näkyvyys

Kieliasetukset

Muuta Pepin käyttöliittymän kielivalintaa valitsemalla oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi vierestä haluamasi kieli (suomi, ruotsi, englanti).

Henkilökuntaan kuuluvat käyttäjät vaihtavat sisällön kielivalinnan viemällä hiiren oikeassa yläkulmasta nimen päälle, valitsemalla Asetukset ja sieltä Asetukset-välilehden.