Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Jatkavan opiskelijan on ilmoittauduttava läsnä olevaksi tai poissa olevaksi joka lukuvuosi 1.5. – 31.8. välisenä aikana. Tee Ilmoittautuminen ennen syyslukukauden alkua koko lukuvuodeksi, mikäli sinulla on opiskeluoikeusaikaa jäljellä ja et ole valmistumassa syyslukukauden aikana.

LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampuksen koulutuksissa opiskelevat opiskelijat ilmoittautuvat WinhaWillessä 23.6.20 asti, jonka jälkeen Winha suljetaan. Lahden kampuksen opiskelijat ilmoittautuvat Pepissä 25.6.2020 asti, jonka jälkeen Peppi suljetaan migraation ajaksi. Kaikki opiskelijat ilmoittautuvat Pepissä 1.8. – 31.8.2020. Linkki Peppiin ilmoitetaan elokuussa.

Suosittelemme, että Lappeenrannan kampuksen koulutuksissa opiskelevat opiskelijat ilmoittautuvat 23.6. mennessä WinhaWilleen.

HUOM. Opiskelija, joka ei tee lukuvuosi-ilmoittautumista (läsnä tai poissa olevaksi) määräaikaan mennessä, menettää opiskeluoikeutensa. Mikäli opiskelija haluaa myöhemmin jatkaa opintojaan, tulee hänen ottaa yhteyttä opiskelijapalveluihin. Valtioneuvoston asetuksen (1440/2014) mukaista, 50 euron käsittelymaksua peritään myöhästyneistä lukuvuosi-ilmoittautumisista 1.9.2020 alkaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *